Bistronomie 

We heten je van harte welkom bij "π-bistronomie" in het koetshuis van Le Paige.

Bistronomie staat voor lekker en verfijnd eten en drinken in een huiselijke en ongedwongen sfeer. 

 

Het thema "Zomergasten" maakt de kaart tijdens de zomermaanden iets lichter.
Geen menu maar wel een keuze uit een selectie van in huis bereide fingerfoods. Kies een lounge plekje tussen het groen op onze staminee-weide of aan tafel op het terras met zicht op de serre. Genieten doe je gegarandeerd.

 

Vanaf september, werken we dan weer elke maand met een gastronomisch thema menu. Dan kom je dineren met een menu dat is opgebouwd vanuit een specifieke invalshoek of thema en heb je de keuze om per gang een aangepaste wijn (per glas/fles) te nemen. 

 

Wij bieden ook catering op maat waarbij verse en seizoensgebonden producten centraal staan. Wens je meer informatie rond ons aanbod voor recepties, event-catering of home-cooking? Neem dan contact met ons op via mail of telefonisch. 

Openingsuren tijdens de zomermaanden:

 

 

Woensdag: 14u - 23u00
Donderdag: 14u - 23u00
Vrijdag: 14u - 23u00
Zaterdag: 14u - 23u00

Uitzonderlijk gesloten op donderdag 9 juli, woensdag 15 juli en donderdag 16 juli. 

Wil je zeker zijn van een plaats of is je gezelschap groter dan 4 personen dan vragen wij vriendelijk op voorhand te reserveren door te sms'en naar 0470/524900.  

Voor onze gastronomische thema menu's vanaf september werken we enkel op reservatie. Je kan je tafel reserveren via: https://wwc.resengo.com/le_paige_herentals

Zomergasten

De zomer is het moment bij uitstek om te genieten van lekker eten en drinken, het liefst met vrienden of familie te gast. Van donderdag 25 juni tot en met zaterdag 26 september zijn jullie onze zomergasten. 

Op de kaart staan zomerse in huis bereide fingerfoods. 

Van harte welkom lieve zomergast(en)!

Fingerfoods koud:

Bordje Charcuterie

Bordje Huisgerookte zalm

Grissini met huisbereide tapenades

In huis gebakken brood met boter

Kaasplank: 4 soorten

Oester natuur 3st. /6st.

Crostini tomaat garnaal (2 st.)

Gemarineerde olijven / ansjovis /kerstomaatjes

 

Fingerfoods warm:

boerenworst, home made pickles

kippenboutjes 3.14

konijnenbitterballen, mosterd mayo  

kaaskroketjes, chilli ketchup 

garnaalkroketjes, cocktail togarashi mayo  

crispy visreepjes, verse tartaar

linzendriehoekjes, yoghurt-komijndressing 

traag gegaard ei, slahart, “soldaatjes”, spekcrunch,
parmezaan

pizza baguette 3.14

Ballekes in tomatensaus

Buikspeklolly's met pinda crunch

De Gastronomische Thema's

We presenteren jullie graag de thema menu's voor het najaar van 2020: 

 

Indian Summer - September 

 

Wild Things - November

Welkom Herfst - Oktober 

 

Feest! - December

 

 

Menu 3-gangen: 48€ / Menu 4-gangen: 60,00€  /  Menu 5-gangen: 72,00€ /  optie kaas: + 12,00€

Wij werken met 1 rekening per tafel en geven de voorkeur aan elektronische betaalmiddelen (Bankcontact, Visa,..)