Bistronomie 

We heten je van harte welkom bij "π-bistronomie" in het koetshuis van Le Paige.

Bistronomie staat voor lekker en verfijnd eten en drinken in een huiselijke en ongedwongen sfeer. 

 

Het thema "Zomergasten" maakt de kaart tijdens de zomermaanden iets lichter.
Geen menu maar wel een keuze uit een selectie van voor- en hoofdgerechten en desserts. 

 

Vanaf oktober, werken we dan weer elke maand met een gastronomisch thema menu. Dan kom je dineren met een menu dat is opgebouwd vanuit een specifieke invalshoek of thema en heb je de keuze om per gang een aangepaste wijn (per glas/fles) te nemen. 

 

Wij bieden ook catering op maat waarbij verse en seizoensgebonden producten centraal staan. Wens je meer informatie rond ons aanbod voor recepties, event-catering of home-cooking? Neem dan contact met ons op via mail of telefonisch. 

Openingsuren om te eten:

 

 

Woensdag: 17u - 21u30
Donderdag: 17u - 21u30
Vrijdag lunch: 12u - 14u
Vrijdag: 17u - 21u30
Zaterdag: 17u - 21u30

Wij werken enkel op reservatie. Je kan je tafel reserveren via: https://wwc.resengo.com/le_paige_herentals

Zomergasten

De zomer is het moment bij uitstek om te genieten van lekker eten en drinken, het liefst met vrienden of familie te gast. Van donderdag 25 juni tot en met zaterdag 26 september zijn jullie onze zomergasten. 

Op de kaart staan zomerse klassiekers en elke week zijn er een 4-tal suggesties. Je kan lunchen op vrijdag en dineren van woensdag- tot zaterdagavond. 

Van harte welkom lieve zomergast(en)!

Voorgerechten

Tomaat garnaal: Belgische tomaatjes/avocado/grijze Noordzeegarnaal/miso

Huisgerookte zalm: bietjes/ zure room/sjalot

Geitenkaas van “Polle”: handgerolde couscous/Raz-el-hanout/paprika/komkommer

Garnaalkroket

 

Hoofdgerechten

Paling in het groen

Risotto met groene kruiden

Vol-au-vent 3.14: Traag gegaarde hoevekip/ kleurenwortel/ bladerdeeg/ mousseline

Entrecôte Kempisch Rund 400 g: pommes pont neuf/ Béarnaise/ fris slaatje

 

Desserts

Sabayon

Dame Blanche 

Crème Brulée

Crêpe Suzette

Kaas 

De Gastronomische Thema's

We presenteren jullie graag de thema menu's voor het najaar van 2020: 

 

 Welkom Herfst  - Oktober

 

 

 

Wild things- November

 

 

 

 

 

Feest! - December

 

 

 

Menu 3-gangen: 48€ / Menu 4-gangen: 60,00€  /  Menu 5-gangen: 72,00€ /  optie kaas: + 12,00€

Wij aanvaarden enkel elektronische betaalmiddelen (Bankcontact, Visa, Mastercard)